قانون اعضای مفرد

ساخت جامعه ای سالم از لحاظ روحانی و جسمانی





ارسال شده توسط : hakim shadzahi در تیر - ۷ - ۱۳۹۳ | ۰ دیدگاه

mono

آنچه که امروزه در بازاربه عنوان روغن خوراکی  عرضه میشود در حقیقت نام روغن دارد و ماده ای نیست که ارزش غذایی داشته باشد.  این روغنها نه خواص روغنهای گیاهی را دارند و نه حیوانی را ، بلکه روغنهایی صنعتی هستند که با تغییرات ژنتیکی به شکل روغنهای خوراکی عرضه میشوند.

صابون چگونه با ترکیبات شیمیایی ساخته میشود این روغنها نیز با چنین روشهایی ساخته میشوند. به قول حکیم محمد یاسین دنیا پوری فرق میان این روغنها و صابون فقط در سختی و قوام آنها  است.  و در واقع این روغنها ، صابونهایی مایع هستند.

عملکرد  و تاثیرات این نوع روغنها

این روغنها نه حامل تاثیرات و خواص روغنهای گیاهی هستند و نه روغنی که از شیر گرفته میشود. روغنهای گیاهی و روغن زرد خواصی دارند که برای برقرار ماندن سلامتی و تقویت قوای بدن ضروری هستند . ولی روغنهای مذکور خالی از همه مواد مفید برای بدن هستند.

مصرف روغنهای تجاری ، بعلت داشتن مواد شیمیایی  بدن را مبتلا به سوزشهای اعصابی کرده  که در نتیجه آن رطوبات بدن افزایش یافته علایمی مانند نزله ، کثرت مقدار ادرار،  خارج شدن  قند به همراه ادرار و کاهش حرارت بدن و علایم دیگر ظاهر میشوند و بر اثر کاهش حرارت طبیعی بدن مصرف کننده آن در خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها قرار میگیرد.

اگر شخصی که در زندگی خود از این روغنها استفاده نکرده در غذای خود استفاده کند  ابتدا ترشحات بزاقی او افزایش یافته و بعد در گلو وحلق احساس سوزش میکند و بعد از چند روزی بعلت مصرف مداوم به ریزش آب بینی مبتلا شده ، سینه و معده اش هم شروع به سوزش میکنند و فرد به افزایش مقدار ادرارو نفخ معده نیز دچار میشود و بیماری های  کبدی و قلبی پی آمدهای بعدی آن خواهد بود.

از تاثیرات دیگر آن میتوان به اختلال در تولید منی و کیفیت آن ، جریان منی و ضعف باه در مردان و بهم خوردن عادت ماهیانه ، فساد خون و غیره در زنان اشاره کرد. این روغنها باعث عقیمی شده و یا اگر فرزندانی بدنیا بیایند بیشتر آنها  دختر شده و یا بیمار بدنیا خواهند آمد.

امروزه این نوع روغنها در منازل و اکثر کالاهای خوراکی تجاری استفاده میشوند و باعث ابتلای همگانی به عوارض آنها شده اند.

استفاده از روغنهای طبیعی  مانع از ابتلای به بسیاری از بیماریها به خصوص بیماریهای قلبی  و کبدی  میشود.

ادعایی که در مورد این روغنها مطرح میشود اینست که روغن تخم آفتابگردان یا غیره هستند .چگونه میتواند قبول کرد که قیمت روغن تخم آفتاب گردان از خود تخم آن ارزان تر باشد .روغنی که از چندین کیلو تخم  احتمال خارج شدن یک کیلوی آن وجود دارد.  

جالب اینجاست همانهایی که امروز فریاد مضر بودن عسل برای نوزادن و فلفل برای معده و …. را سر میدهند روزی روغن زرد و روغنهای گیاهی را برای بیماریهای قلبی مضر میدانستند و بیماران را به شدت از مصرف آنها منع میکردند و ندای استفاده از روغن مایع را میدادند. اما حقیقت ثابت و آشکار گردید.

روغنهایی که برای استفاده خانوار توصیه میشوند روغن زیتون ،روغن کنجد ، روغن زرد ،روغن دنبه گوسفند و….هستند ودر اینجا نیازی به بیان خواص آنها نیست . اما باز هم باید در مصرف این روغنها نیز به مزاج افراد خانواده دقت کرد ه و هر از چند گاهی تغییر داده شوند.

بازگشت به دامن طبیعت ، ساده زندگی  کردن  و استفاده ازمواد ارگانیک تنها راه حفظ سلامتی و درمان بیماریهاست.

تحصیل علم و دانش بر هر شخصی واجب است. علم چراغی است که دنیای تاریک بشریت را روشن میکند. تحقیق و جستجوی  راه و کار درست بسیار ضروری است. برای سلامت دنیا و آخرت خود و فرزندانتان  در جستجوی نکات مفید باشید. رسول خدا فرمودند که به دنبال علم اگر لازم بود به چین هم بروید. هیچ صحبتی را بدون تحقیق ، قبول و  یا  رد نکنید.  حتی آنچه را که ما میگوییم. قانون اعضای مفرد روشی است  که  ذهن را متوجه  تحقیق و بررسی میکند و ما امیدواریم که  این روش  بتواند در  حل  بسیاری از مسایل  علمی جامعه ما مثمر ثمر واقع شود. 

   سلامتی با ارزش ترین نعمت دنیاست آن را قدر بدانیم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


9 − دو =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

27,268 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

بروز رسانی تویتر

   بدون پیام تویتر

حامیان

  • ماندگار وب
  • انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی