قانون اعضای مفرد

ساخت جامعه ای سالم از لحاظ روحانی و جسمانی





ارسال شده توسط : hakim shadzahi در تیر - ۱۶ - ۱۳۹۳ | ۰ دیدگاه

NarkachoorCurcuma_zedoaria_-_Köhler–s_Medizinal-Pflanzen-048

اردو کچور      پنجابی نرکچور

ریشه نوعی گیاه است ، به اندازه زنجبیل و تقزبیاً شبیه به آن، دو قسم دارد نوع اول طعمی تند دارد و به آن بحروالی گویند .آن را سالم جوشانده و خشک میکنند و نوع دوم را بعد از بیرون آوردن از زمین جوشانده و بعد تکه تکه کرده و خشک میکنند. عملکرد و اثرات هردو به هم نزدیک است.

ذایقه: تند و تلخ                  مقدار خوراک: یک تا سه گرم

 محل پیدایش: در مناطق مشرقی کوههای هیمالیا بصورت خودرو رشد میکند.

مزاج : گرم خشک

افعال و اثرات : غدی عضلانی است یعنی مقدار حرارت و صفرا را در بدن افزایش میدهد.

خواص: کاسر ریاح ، مقوی معده و کبد ، محلل اورام ، مسکن رحم ، مفتح سدّه ، مدر حیض ، مطیب دهان و جالی است.

توضیحات: چون مقوی معده و از بین برنده ریاح و محرک کبد است در معجونات و مفرحات استفاده میشود.

برای اصلاح هضم و تقویت معده به کودکان سفوف آن داده میشود.

بدبویی دهان را ازبین میبرد.

بعلت جالی بودن در درمان جرب بصورت ضماد استفاده میشود.

برای تحلیل اورام و تسکین درد ضماد آن مفید است.

و چون مفتح سدد است سده های کبد و طحال را تحلیل کرده و فضولات آنها را خارج کرده و بزرگی آنها را برطرف میکند.

سیاهی خون را رفع و رنگ آن را به حالت اصلی باز میگرداند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


7 + = سیزده

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

27,268 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

بروز رسانی تویتر

   بدون پیام تویتر

حامیان

  • ماندگار وب
  • انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی