زنجبیل

gingزنجبیلrببی

زنجبیل

مزاج: گرم تر   افعال و اثرات: غدی اعصابی است. مولد صفرا و حرارت است.

خواص: محرک ومقوی کبد و کلیه ها ، محلل غذا ، دافع سوزش عضلات ، مسکن مغز و اعصاب ، مولد صفرا ، مقوی باه ، مولد حرارت غریزه ، مشتهی ، محلل اورام ، کاسر ریاح ، مدر حیض ، قاتل کرم ، دافع تعفن و مقوی جسم است.

توضیحات:

در بدن انسان تولید حرارت ارتباط با کبد دارد و حرارت باعث هضم وتحلیل غذا ، صحت و رشد و نمو میشود و در ادویه ای که در حد اعتدال حرارت تولید میکنند زنجبیل مقام اول را دارا است.

با مصرف زنجبیل عملکرد کبد و غدد تسریع شده و تولید حرارت افزایش پیدا میکند.

اعصاب تقویت شده ، قوت ذهن و حافظه بالا میرود. زنجبیل کاسر ریاح ، دافع اسید و ملین است . به همین خاطربرای نفخ معده و درد شکم ودرد سینه بسیار مفید است . وبرای این مقصد به همراه روغن در جای درد مالش داده میشود.

برای ادرار بول و اخراج سنگ نیز کارایی دارد.

چون دافع اسید است مصرف آن را در نقرس مفید میدانند و از فواید آن به تقویت چشم و افزایش قوت دید نیز میتوان اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


7 × هشت =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

27,386 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>