سورنجان شیرین

thCANFPLPO thCASS5G01

سورنجان شیرین

مقدار خوراک : نصف گرم تا دو گرم مقئی و از سه تا شش گرم مسهل

مزاج: غدی اعصابی ، گرم تر

کبد را به طرز ماشینی تحریک کرده ،عضلات را به تحلیل در آورده و با فرستادن رطوبت به طرف اعصاب آنها را تقویت میکند.

صفرای مازاد دربدن را خارج میکند. با ادویه جات دیگر مانند فلفل سیاه، زنجبیل و نوشادر استفاده میشود.

خواص: محلل اورام ، مسکن درد، مسهل سودا ، ملین ومسهل(رطوبات غلیظ را رقیق کرده و خارج میکند)

توضیحات: چون مسکن درد است در درمان دردمفاصل ، تحجرالمفاصل و نقرس استفاده میشود. با داشتن خاصیت ملین و مسهل سده های روده را باز میکند. به علت محلل بودن بر مفاصل متورم و دردناک ضماد میشود.

معجون سورنجان مرکب مشهور آن است.

سفوف برای دردهای ریحی

هوالشافی: زنجبیل ۱۲گرم ،فلفل سیاه ۱۲ گرم، سورنجان شیرین ۱۲ گرم دوگرم روزی ۴ بار استفاده شود.

دردهای ریاحی را ازبین میبرد. دافع سودا و رافع علایم غلبه صفرا است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*


چهار − = 2

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

27,386 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>